Vi förlänger plaggens livslängd

Varje gång ett nytt plagg tillverkas går det åt enorma mängder av naturens resurser, därför är det viktigt för oss att du kan använda dina kläder från Taiga i många år

Vi anser att det viktigaste inte är att ha så många plagg som möjligt i garderoben, utan att det är rätt plagg. Rätt plagg handlar sällan om en viss färg eller modell, utan de funktioner som just du behöver för att du ska klara ditt uppdrag. Därför designar och konstruerar vi alltid våra produkter i material som är så naturvänliga som möjligt och som håller både passform och färg i tvätt efter tvätt.

För att förändra synen på kläder som något vi konsumerar på löpande band är det viktigt för oss att ta hand om plaggen även när de använts en tid. På vårt huvudkontor i Varberg har vi sedan länge en sömnadsverkstad. Har du till exempel en jacka med trasig dragkedja eller ett par byxor utan knapp är du välkommen att skicka dem till oss så hjälps vi åt att förlänga plaggens livslängd och spara på naturens resurser till den gång du verkligen behöver dem.