Slitstark nyhet för skog och kontor

Nu har en ny innovativ skjorta landat i vårt sortiment. Jordan Shirt, är en uppdatering från tidigare modeller. Tack vare det moderna snittet, det funktionella materialet och den nya passformen är detta en skjorta som du kommer trivas i under många år framöver. - Det här är en aktiv skjorta, anpassad för såväl rörligt utomhusarbete som mer administrativa arbetsuppgifter, säger Lotta Bohlin Lindström, designtekniker på Taiga.

Jordan tillverkas av en polyester- och bomullsblandning. Det gör den funktionell, slitstark och bekväm att ha på sig. På bröstet finns två fickor med kardborreknäppning och en med blixtlås. Ärmarna kan rullas upp och fästas med hjälp av en enkel knäppning.

- Det här är en ganska vanlig skjorta, fast med ovanligt smarta detaljer, säger Lotta.

Jordan kommer i både herr- och damstorlekar och i två färger. För dem som arbetar inom skogs- och naturnäringen är Jordan ett robust alternativ som ger gott skydd mot exempelvis grenar och sol och dessutom kan användas som ytterplagg under sommaren.

- Men den passar precis lika bra inne på kontoret och i sammanhang där du kanske vill klä dig lite mer representativt, säger Lotta.

Många av Taigas kunder uppskattar att ha en skjorta i arbetsgarderoben och Jordan uppfyller många behov på samma gång.

- Vi är extra nöjda med den nya passformen som gör att Jordan känns lika rätt under aktivt arbete som på kontoret. Dessutom är det ett snitt som användaren kommer känna sig bekväm i många år framöver. Det här är en kvalitetsprodukt där alla detaljer och materialval är gjorda med omsorg, säger Lotta. Vi är väldigt nöjda med den här produktutvecklingen.