Rätt kamouflage för rätt situation

Att ha bra kamouflage är av stor betydelse när man jobbar inom militären. Kamouflaget behöver dels minska din synlighet, dels möta upp mot de UV/IRR-krav som ställs. För olika miljöer och olika situationer finns det olika kamouflage som passar särskilt bra. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhet.

Vare sig du jobbar i extrem hetta eller i arktisk miljö behöver du ett kamouflage som är anpassat efter de utmaningar som din miljö innebär. Hos Taiga har vi tre kamouflagevarumärken där alla har sitt särskilda huvudsakliga användningsområde, och där mönster och funktioner är valda för att skydda dig som användare på bästa sätt.

TCIP är ett kamouflage med UV/IRR-mönster på färgat material i t.ex. olivgrönt, svart eller marinblått. TCIP passar utmärkt för säkerhet och sjö-, luft- eller landoperationer där synbarhet inte är nödvändigt.

TMTP är ett multiterrängkamouflage för de skogsmiljöer och tropiska miljöer som täcker merparten av de globala operationsområdena. Möter upp mot de UV/IRR-krav som sätts under moderna militära operationer.

TSUP är ett snökamouflage med vitt UV-mönster och grå inslag samt 40 % IRR. Utvecklat för att minska risken för att bli upptäckt under operationer vintertid och i arktiska miljöer.

 

Vilket kamouflage passar bäst för din verksamhet? Läs mer på taigamilitary.com eller kontakta oss gärna för mer information!