Taiga Test Camp

Utbildningar i kropp, kläder och klimat

Mot extrem värme. Mot isande kyla. Mot stormande vind. Mot iskalla hav. Mot farlig ström. Mot elektriska ljusbågar. Mot hårt regn. Mot farliga kemikalier. Mot vätskeburen smitta. Mot flammande eld. Vi vet vad som skyddar. Vet du?

Med Taiga Test Camp erbjuder vi utbildningar för en djupare förståelse för hur klädseln påverkar din prestation och ditt välmående i olika klimatförhållanden och arbetsmiljöer.

Det är en hel vetenskap att klä sig rätt

Klädseln är den viktigaste skyddsutrustningen. Men bra kläder är inte allt, du behöver veta hur du ska använda dem. Enligt forskning från Lunds universitet står kläder för 40 % och kunskap för 60 % för att en erfaren person ska kunna prestera på bästa möjliga sätt. För en oerfaren person är förhållandet det motsatta: bra kläder står för 60 % och kunskap för 40 %. Kanske inte så stora skillnader vid en första anblick, men när du jobbar i utsatta miljöer är det viktigt att ha marginalerna på din sida.

Diagram utrustning och kunskap

Våra utbildningar

Det ligger mycket kunskap bakom att kunna klä sig rätt. Med våra utbildningar får du en djupare förståelse för hur klädseln påverkar din prestation och ditt välmående i olika klimatförhållanden och arbetsmiljöer. Välj något av våra färdiga utbildningsformat eller skräddarsy din egen dag.

Taiga Test Camp

Fördjupa dina kunskaper om hur du klär dig rätt för arbete utomhus med Taiga Test Camp! Utbildningen riktar sig främst till dig som arbetar i extrema och krävande miljöer där behovet av effektivitet och skärpa är påkallat.

Läs mer och anmäl intresse

Branschdag: Ambulans

Träffa kollegor i branschen och dela era erfarenheter under våra branschdag för ambulans. Här får du testa våra plagg i extrema miljöer i våra väderkammare, ta del av nyheter och delta i diskussioner som rör arbetet inom denna verksamhet.

Läs mer och anmäl intresse

Bygg din egen dag

Skräddarsy din egen branschdag med oss på Taiga, utformad efter era behov och önskemål. Passande för större verksamheter eller för er som har en verksamhet med unika behov.

Läs mer och anmäl intresse