LIVE FRÅN VÄDRET:
INGRIPANDE VERKSAMHET DÄR KLÄDERNA SPELAR STOR ROLL
Vissa yrken är svårare att klä sig för än andra. För Eva Nilsson som arbetar i den ingripande verksamheten inom polisen bjuder arbetet på stor ombytlighet, och hon vet aldrig på förhand i vilken miljö dagens arbete kommer att utföras. Det ställer dels krav på att man har bra klädsystem, dels på att enkelt kunna anpassa kläderna efter behov.

– Det är ett väldigt varierat arbete. Ena dagen står man flera timmar ute i kylan vid en trafikolycka, nästa stund springer man i skogen i ösregn eller står inne i ett varmt trapphus. Så det är helt klart en utmaning att veta hur man ska klä sig, eftersom det ofta är snabba vändningar och man vet aldrig riktigt vart dagen ska ta vägen.
LÄS HELA INTERVJUN MED EVA HÄR
SVERIGES BÄST KLÄDDA
VINNAREN ÄR KORAD
När rösterna räknats visade det sig att Sveriges Bäst Klädda är ingen mindre än föraren och spaningssoldaten Niklas Haglund. Det firade vi på Taiga tillsammans med Niklas med tårta och prisutdelning. Vi gratulerar Niklas ännu en gång och önskar honom och den han väljer att ta med sig på vinstresan till Island en trevlig resa.

Vi vill tacka alla som tävlat i omröstningen om Sveriges Bäst Klädda 2017. Hoppas vi får se er igen som tävlande om titeln Sveriges Bäst Klädda 2018. Tack också till alla som har röstat.
SÄG HEJ TILL YVONNE
Yvonne Petersén-Johansson är 53 år och bor på landet mellan Falkenberg och Varberg, närmare bestämt i Sotared, med sin man Gert. Sin fritid ägnar Yvonne åt att vara ute i naturen, pyssla i trädgården och umgås med familj och vänner. Läsa böcker är ett annat intresse och hon tycker det är kul att resa till spännande platser.

Hos oss på Taiga har Yvonne rollen som inköpare vilket innebär att hon ser till att verkställa produktion av det som ska produceras. I praktiken innebär det i stora drag att hon köper in material, ser till att det kommer till producenterna och sedan till Taiga som färdiga produkter.
KONTAKTA YVONNE PÅ
YVONNE.PETERSEN-JOHANSSON@TAIGA.SE
SÄG HEJ TILL VÅR NYA SÄLJCHEF
Vi välkomnar vår nya försäljningschef Lasse Andersson till oss på Taiga! Lasse är 40 år gammal och är bosatt i Bua i Varbergs kommun.

Som försäljningschef kommer han leda säljteamets arbete, planera sälj- och marknadsaktiviteter, utveckla samarbeten med kunder och återförsäljare m.m.

Vill du komma i kontakt med Lasse?
MAILA TILL
LASSE.ANDERSSON@TAIGA.SE
VÄLKOMMEN PÅ KOSTNADSFRI KURS MED TAIGA TEST CAMP
Det är dags för kostnadsfri utbildning med Taiga Test Camp där alla som arbetar utomhus eller köper in kläder åt andra som arbetar utomhus är varmt välkomna.

Det krävs mycket kunskap för att kunna klä sig rätt. Med vår utbildning får du en djupare förståelse för hur klädseln påverkar din prestation och ditt välmående i olika klimatförhållanden och arbetsmiljöer. Utifrån praktiska tester i våra klimatkammare, teori och verkliga upplevelser ute kommer du ha med dig insikter som hjälper dig att klä dig rätt för alla väder.

För mer information eller anmälan, kontakta Lasse Andersson på:
0340-666908
LASSE.ANDERSSON@TAIGA.SE
TAIGA VINNER ÄNNU EN UPPHANDLING
Taiga kan stolt berätta att vi har vunnit ytterligare en upphandling och kommer i och med den att klä ambulanspersonalen i Västra Götalands Region de kommande fyra åren, med möjlighet till ett års förlängning. Upphandlingen gäller larmställ, stationskläder och administrationskläder och är baserad på både pris och kvalitet. Vi är väldigt glada över att vara så konkurrenskraftiga på kvalitetsaspekten så att vi får förtroendet att arbeta med Västra Götalands Region, och ser fram emot att utveckla ambulansens beklädnad tillsammans.
UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT INOM AMBULANS HÄR
Taiga 360° är vårt helhets- erbjudande. Där har vi samlat kunskapen om kläder, klimat, arbetsmiljö och människan.
vimeo
Taiga AB
Annebergsvägen 3
432 95 Varberg
Tel: +46 340-66 69 00
fax: +46 340-66 69 92

info@taiga.se
Avregistrera dig från detta nyhetsbrev